infoBlaj.ro doreste sa preia initiativa lansata de Primaria Ciugud – #aprozar_virtual

Putem realiza o sectiune de “Aprozar virtual’ pe siteul infoBlaj.ro, pentru a conecta producatorii din zona Blajului cu consumatorii care au nevoie de produse proaspete.

Acest proiect este 100% gratuit atat pentru producatori cat si pentru consumatori. Acest proiect va ajuta producatorii locali sa isi comercializele marfa produsa, chiar daca piata agro-alimentara din Blaj a fost inchisa, din cauza pandemiei COVID-19.

Producatorii au obligatia sa respecte toate normele igienico – sanitare impuse de autoritati si sa comercializeze produsle respectand legea.

De la producatori avem nevoie de urmatoarele date: nume si prenume (sau nume firma), telefon, program (zilele si intervalul orar in care doreste sa fie contact de consumatori), modalitatea de livrare (taxa de livrare, daca se percepe), modalitatea de plata (numerar, BTpay, etc), adresa (pe pagina dedicata producatorului se poate afisa adresa pe Google Maps), lista produselor comercializate (si a pretului per bucata, daca se doreste afisarea pretului pe pagina), imagini reale cu produsele comercializate.
Rog producatorii sa trimita datele prin email la serban[at]siweb.ro (inlocuiti [at] cu @) sau prin mesaj privat pe Facebook, pe pagina infoBlaj.ro.

Va rog sa distribuiti acest mesaj daca sustineti aceasta initiativa. Cu ajutorul Dvs. putem conecta producatorii si consumatorii din zona Blajului.

infoBlaj.ro nu comercializeaza produse pe site. infoBlaj.ro afiseaza pe site datele de contact ale producatorilor din zona Blajului pentru consumatorii care au nevoie de produse proaspete.

Update 22.03.2020 – Sectiunea “Aprozar virtual”a fost realizata si se poate accesa aici – https://www.infoblaj.ro/categorie-firma/productatori-locali/

#aprozar_virtual #statiacasa #covid19 #infoblaj