Primele confirmări pentru Scena Electronica de la Blaj aLive 2014: Matias Aguayo, Coma, Matthias Meyer și invitații lor.

O nouă scenă prinde viaţă la Blaj aLive în weekendul 7-8 iunie cu invitați de seamă din industria muzicii contemporane electronice internaționale, într-un context foarte special: Matias Aguayo, Tobias Thomas, Coma Live, Matthias Meyer şi Barnt sunt primele confirmări pentru Electronica Blaj aLive 2014.

Născut în anul 1973 în Santiago de Chile, Matias Aguayo a petrecut anii ‘90 în Koln (Germania), contribuind la scena muzicii electronice a oraşului ca DJ în diverse cluburi, printre care legendarul Liquid Sky. Aguayo şi-a organizat şi propriile petreceri şi s-a asociat cu actori locali precum Michael Mayer şi Dirk Leyers. Ceea ce îl diferenţiază cu adevărat de alţi DJ (în afară de simţul excepţional pentru muzica percusivă de tip upbeat) este BumBumBox-ul: o serie de petreceri gratuite, intime, în aer liber, pe care le organizează pe străzile din Buenos Aires, Rio de Janeiro, Asuncion, Sao Paulo, Medellin, Santiago de Chile și alte metropole din America de Sud. Afinitatea sa pentru piese cu un final efervescent pe ringul de dans se regăsește și pe ultimul album, ”The Visitor”.

Tobias Thomas, născut în 1970, a fost membru al familiei Kompakt încă de la început. Lucrează ca DJ din 1990 şi a fost implicat în numeroase proiecte şi colaborări,