Iubitorii de muzică și libertate se reunesc pe 5-6 iunie la Blaj aLive 2015
Două zile de pop-rock și electronic pe Câmpia Libertății

Blaj aLive, festivalul de muzică de pe Câmpia Libertății, anunță data oficială pentru 2015 și primele confirmări pentru Scena Mare: Sunrise Avenue, Șuie Paparude și Coma (RO), între 5 și 6 iunie.

Sunrise Avenue, trupa finlandeză cu 1 milion de albume vândute în toată lumea și 3 premii EMMA, concertează la Blaj aLive 2015. Expresia cea mai vie a pop-rock-ului scandinav și prezență incendiară pe scenele din toată lumea, Sunrise Avenue aduce pe Câmpia Libertății super-hiturile Fairytale Gone Bad, Hollywood Hills, The Whole Story, alături de albumele legendare Unholy Ground și Out of Style. Șuie Paparude și Coma participă în premieră la festival și vor completa muzica electronică, pop-rock și new-wave de pe scenele Blaj aLive.

Locul unde s-a ținut Marea Adunare Națională de la 1848, Câmpia Libertății a căpătat o nouă semnificație în ultimii 3 ani. Proiectul Blaj aLive s-a construit urmând valorile votate în Adunarea Istorică de la Blaj: libertate, egalitate, solidaritate și dezvoltare culturală prin educație. Blaj aLive crede în puterea muzicii de a aduce oamenii împreună dar și în forța proprie de a reda încrederea comunității în valorile fundamentale.

În 2014, Blaj aLive a adus pe câmpie peste 11.000 de oameni, 30 artiști de top, precum Seether, Awolnation, Kenny Larkin sau Matias Aguayo. Abonamentele pentru Blaj aLive 2015, în valoare de 30 de lei, vor fi disponibile până la sfârșitul anului, urmând să coste până la 90 de lei în zilele festivalului. Vizitatorii care optează pentru camping în zona amenajată își pot achiziționa abonamente speciale, cu 50 de lei în plus în fiecare etapă de presale.

Abonamentele sunt disponibile în rețelele Eventim, MyTicket și online pe artmania.yapsody.com. Blaj aLive este un proiect inițiat de Bosch-Rexroth, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj și Consiliul Județean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Imagini de la Blaj aLive 2014.

Imagini de la Blaj aLive 2014 gasiti si pe pagina de Facebook infoBlaj.

Mai multe informații pe www.blajalive.ro