Blăjenii care nu au intrat în posesia sacilor pentru colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile și a graficului de colectare sunt rugați să se prezinte la punctul de lucru al operatorului serviciului de salubritate, S.C. GREENDAYS S.R.L, din Blaj, strada Republicii, nr. 31, pentru a intra în posesia acestora. Relații suplimentare și la numărul de telefon 0358-401438.

Primăria Blaj le reamintește locuitorilor din Blaj, Mănărade, Tiur și Petrisat că, începând din data de 1 decembrie 2021, pe raza municipiului și a localităților aparținătoare, a început colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile.

Primăria Blaj a anunțat că toți abonații operatorului de salubritate, care au fost găsiți la domiciliu de echipele mixte formate din reprezentanți ai Primăriei Blaj și ai operatorului de salubritate, au primit saci de culori diferite (galben, albastru și verde) și graficul de colectare a deșeurilor reciclabile, cu instrucțiunile privind reciclarea.

Sacii cu deșeurile reciclabile vor fi colectați, pe categorii, o dată la două săptămâni, în zilele când se scot deșeurile menajere, astfel

  • În săptămâna albastră se colectează sacii cu hârtie și carton
  • În săptămâna galbenă se colectează sacii cu plastic și metal
  • În ultima săptămână din lună se va colecta sacul verde, cu ambalaje din sticlă și borcane (fără capace)

Graficul de colectare și instrucțiunile privind reciclarea

grafic colectare green days blaj
Grafic colectare deseuri pe strazi Blaj
grafic colectare green days blaj
Grafic colectare deseuri Blaj