Poliția din Blaj a reținut doi tineri care au sustras miercuri dimineață, 14 septembrie 2022, suma de 30.132 Lei dintr-o sală de jocuri de noroc din oraș.

Polițiștii din cadrul secției de investigații criminale a Poliției Municipiului Blaj au identificat și reținut tânăr de 23 de ani și un minor de 16 ani, ambii din Blaj. Aceștia sunt bănuiți de furt calificat si de complicitate la furt.

În data de 14 septembrie 2022, tânărul de 23 de ani i-ar fi distras atenția angajatului sălii de jocuri de noroc din Blaj, iar minorul ar fi sustras, dintr-un sertar lăsat neasigurat, suma de 30.132 lei.

Poliția Blaj a reușit să recupereze 70% din suma furată.

Pe 15 septembrie 2022, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Inspectoratul Județean de Poliție Alba informează ca polițiștii din Blaj au beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale și de cel al polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigații Criminale, pentru depistarea și reținerea celor doi.