Detalii servicii și reguli generale pentru buna desfășurare a festivalului Blaj aLive

Sâmbătă, 7 iunie 2014, se deschid porțile festivalului Blaj aLive pentru a găzdui două zile de cantec și dans, libertate și bună dispoziție, în care vor concerta unele dintre cele mai cunoscute trupe de la nivel internațional și din România.

Pentru a asigura buna desfășurare a festivalului și confortul celor care vor veni pe Câmpia Libertății, detaliem o serie de noutăți legate de programul evenimentului și de informații utile pentru public.

Completări legate de programul festivalului Blaj aLive:

Pe Câmpia Libertății a fost construit TechDom-ul Blaj aLive, locul în care știința și tehnica se întâlnesc cu atmosfera de festival. În timpul zilelor Blaj aLive publicul poate vizita expoziția „Înapoi în viitor (Back to the Future)” din Fabrica Bosch-Rexroth și Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia.

Legat de line-up-ul scenei Electronica, acesta va mai include artiștii: Cap, Octave, Badea Funk, Amon, Fane la Platane și Contra Kemps & TipToe.

Parcare:

Pe Stadionul C.I.L. din strada A.G. Golescu va funcționa o parcare supravegheată în zilele festivalului. Pentru acces este necesar un bilet, un abonament sau o brățară de acces pentru fiecare automobil.

Camping:

Începând cu vineri, 6 iunie, ora 12:00 și până luni 9 iunie, ora 12:00, pe Câmpia Libertății va funcționa o zonă de camping special amenajată pentru posesorii de abonamente cu camping.

Accesul va fi limitat, iar în zona de camping nu vor putea intra participanții la festival care nu au achiziționat abonamente cu camping inclus până în momentul deschiderii porților.

Accesul în camping este permis cu biciclete.

Jetoane:

Toate produsele din festival, mai puțin standul Merchandise, vor fi comercializate prin folosirea jetoanelor speciale Blaj aLive, acestea putând fi achiziționate de la punctele speciale amenajate în festival.

Brățări:

Toate biletele, abonamentele și invitațiile vor fi transformate în brățări de acces la intrare, iar purtarea acestora va fi obligatorie pe tot parcursul festivalului.

Transport:

În perioada festivalului doritorii pot ajunge din Alba Iulia în Blaj şi viceversa cu autocarele puse la dispoziţie, după următorul orar:

Din Alba Iulia în Blaj: 07:00, 10:00, 12:30, 15:30, 18:00, 19:30, 21:30, 23:30, 01:15.
Din Blaj în Alba Iulia: 05:45, 06:35, 08:30, 11:15, 14:00, 18:45, 20:30, 22:30, 00:15.

Prețul unei călătorii este de 7,5 lei.

Meet and Greet:

În stânga scenei mari va fi amenajată pe durata festivalului o zonă de “Meet and Greet” pentru formațiile participante. Programul va fi afișat la intrare.

În ceea ce privește “Meet & Greet”-ul Awolnation, acesta va impune condiții speciale de înscriere, care sunt deja detaliate pe website-ul www.blajalive.ro

Pentru acreditare presă, jurnaliștii sunt rugați să trimită o solicitare pe e-mail, la adresa: [email protected], [email protected] sau să completeze formular existent pe website (http://blajalive.ro/info/), în secțiunea „Acces presă”.

Informații complete despre program, reguli și facilități sunt detaliate pe www.blajalive.ro.

Vă așteptăm pe Câmpia Libertății la Blaj aLive!