PODUL MINCIUNILOR VA FI DESCHIS JOI, 1 DECEMBRIE

Primarul Blajului, dl. Gheroghe Valentin Rotar a declarat pe Facebook următoarele:

„Promisiune onorată! Așa cum am anunțat încă de la debutul lucrărilor, Podul Minciunilor va fi finalizat până la data de 1 decembrie 2022!

Cu mare bucurie vă informez că mâine, începând cu ora 16:00, va fi deschisă circulația rutieră și pietonală pe Podul Minciunilor!

Inaugurarea oficială a Podului Minciunilor va avea loc luni, 5 decembrie, printr-un „Concert pe pod”, manifestare care, începând din acest an, va fi organizată în ajunul „Târgului Căciulilor”!

Este o investiție realizată în timp record, de aproximativ 8 luni, în condițiile în care construcția unui pod la parametrii cei mai înalți (din punct de vedere tehnic și arhitectural) durează, în țara noastră, în medie 2 ani, iar lucrările la noul pod au fost complexe și au început cu demolarea vechii structuri.

Podul Minciunilor este una dintre cele mai spectaculoase construcții din România, cu un aspect arhitectural modern și futurist, care îmbină vechiul și noul, respectând patrimoniul existent în zonă. Este o investiție foarte importantă, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro, obligatorie pentru Blaj, care rezolvă dificultățile create de traficul rutier din zonă.

Mulțumesc constructorului, Retter Projectmanagement SRL Șelimbăr, pentru promtitudinea și profesionalismul de care a dat dovadă în toată această perioadă!

Le mulțumesc tuturor locuitorilor din Blaj pentru răbdarea și înțelegerea avută în timpul lucrărilor!”

Gheroghe Valentin Rotar, Primarul Municipului Blaj