Targul “SARBATOAREA MIERII – Blaj ” – Joi 27 – Vineri 28 Martie 2014

Din dorinţa de a promova miraculoasele produse ale stupului: miere, polen, propolis, laptisor de matca, pastura si derivate ale acestora, precum şi alte produse traditionale romanesti, Consiliul Judetean Alba, Primaria Municipiului Blaj, si Compania Apidava organizeaza la BLAJ in 27 -28 Martie 2014, targul “SARBATOAREA MIERII”, (editia a VII-a).

Evenimentul din acest an isi propune promovarea in randul consumatorilor a unui stil de viata sanatos, a unei alimentatii bazate pe produse 100% naturale.

O ampla varietate de produse apicole si apiterapeutice, cosmetice, suplimente nutritive, toate pe baza de miere si alte produse ale stupului, vinuri, produse de panificatie si patiserie, dulciuri (turta dulce, halvita, martipan), artizanat, obiecte ceramice, tablouri, etc. si multe altele vor putea fi achizitionate direct de la expozitia cu vanzare:

JOI 27 Martie – Cea mai vizitata zi a târgului (~ 5000 vizitatori in 2013)

Locatie NOUA: PIATA 1848, in fata Primariei Blaj

DESCHIDERE OFICIALA 10.30
– Dansul Apicultorului, sustinut de majoretele de la Scoala TOMA COSICIU – Blaj,
– Grupul vocal de copii Allegrino, Miniton si Gama
TARG CU VANZARE: (peste 150 de firme expozante din tara si strainatate):
– Produse apicole: miere, vin cu miere, produse apiterapeutice, alte produse naturiste
– Produse traditionale romanesti : carne, branzeturi, produse de panificatie si patiserie, produse artizanale/ plante decorative.
PESTE 150 DE EXPOZANTI CU ECHIPAMENTE, UTILAJE APICOLE;
DEGUSTARI de vinuri si produse traditionale
TOMBOLA CU PREMII PENTRU CUMPARATORI
SECTIUNE de COMUNICARI si DEZBATERI pe teme de interes pentru domeniul apicol, in prezenta invitatilor de la Ministerul Agriculturii, APIA, ANSVSA si ANARZ.

sarbatoarea mierii blaj 2014