Blaj aLive. Orasul prinde viata alaturi de Vama, Voltaj, Blackstar, Sore, Alina si Dorian

Sambata 8 iunie, Vama, Voltaj, Blackstar si trei dintre membrii Lala Band -Sore, Alina Eremia si Dorian Popa -vor concerta la prima editie Blaj aLive. Acordurile de chitara si refrenele hit-urilor celor mai apreciati reprezentanti ai scenei pop-rock autohtone vor pune stapanire pe Campia Libertatii.

Artistii vor urca pe scena conform programului de mai jos:

18:00 Voltaj

19:30 Alina Eremia (Lala Band)

20:00 Dorian Popa (Lala Band)

20:30 Sore (Lala Band)

21:30 Blackstar

22:30 Vama

Headliner-ul primei editii Blaj aLive este Vama, una dintre cele mai indragite trupe rock din Romania. In 2006, dupa 10 ani alaturi de Vama Veche, Tudor Chirila si Eugen Caminschi, au decis sa mearga pe un alt drum, punand bazele unui nou proiect impreuna cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga şi Dan Opris: Vama.

Show-urile live pline de energie si poezie au inspirat deopotriva rebeli si visatori, castigand admiratia unui mare numar de fani. Cu o interpretare pasionala si compozitii uneori furioase, alteori melancolice, Vama si-a castigat popularitate in randul unui public caruia ii place sa-si exprime deschis opiniile.

Primul album al trupei “Vama”, a aparut in 2008, fiind urmat patru ani mai tarziu de cel de-al doilea material discografic -“2012″ – un disc mai rock si mai optimist decat cel precedent, care a avut parte de o lansare spectaculoasa pe scena Salii Palatului, in fata a mii de oameni.

Vama vine la Blaj cu cel mai nou single “Perfect fara tine”, o piesa despre care Tudor Chirila marturiseste: ”Orice iubire ratata se reface mai intai in bratele prietenilor. Asa ca intr-o zi, cand nu mai poti, iti iei câmpii si fugi la mare. Asta am invatat eu ca avem, fuga catre mare ca sa ne rescriem povestea. Pare un cliseu comercial. O fi. De cate ori nu fotografiezi rasaritul? Este un cantec vesel, optimist, de vara si pentru asta am ales ca refrenul sa fie reggae. Pentru noi Perfect fara tine este imnul verii“.

www.youtube.com/watch?v=ZGWcvJELOt4

Chiar daca povestea trupei Voltaj a inceput cu mult timp in urma, hituri precum„Albinutza”, „Vara trecuta”, „Asta-i viata”, „Si ce?”, „Povestea oricui”, „20(de ani)” sau „Mi-e dor de ” au tot fost fredonate de un public larg incepand cu 1998, cand Voltaj a abordat o noua directie muzicala, odata cu schimbarea componentei si venirea in trupa a vocalului Calin Goia.