Kenny Larkin și Dan Andrei pe scena Electronica la Blaj aLive – Câmpia Libertății

La Blaj aLive avem Detroit Techno de cea mai bună calitate, sâmbătă noapte la Scena Electronica, dirijat de Kenny Larkin, main act la butoane. Artist cu greutate în comunitatea clubbing din România, a petrecut revelioane, Arene Romane și cele mai importante evenimente muzicale din Carpați unde se cerea un DJ legendar, dansant, amuzant, cu poftă de viață, de techno și de jazz.

Primul DJ local ca origine și foarte apreciat la nivel internațional, Dan Andrei știe ce face și a urcat rapid în topurile de gen. Activează de cinci ani pe scena muzicii electronice, chiar dacă de multe ori se poziționează împotriva ei și se lasă influențat din multe zone muzicale, de la rock la hip hop, soul, funk sau trip hop.

Prețul unui abonament simplu, valabil pentru cele 2 zile de festival este 30 de lei, iar prețul unui pachet ce include camping este de 50 de lei, însă într-un număr limitat. Biletele sunt disponibile atât în rețelele MyTicket și Eventim, cât și pe platformele iabilet.ro și shop.artmania.ro. Pentru informații detaliate vă așteptăm pe blajalive.ro și facebook.com/blajalive.

Blaj aLive este un proiect inițiat de către Bosch-Rexroth, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj și Consiliul Județean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.

Parteneri media: Radio ZU, Zile si Nopti, Catavencii, Urban, iConcert, Vice, Evenimente in Cluj, Calendar Evenimente, 4inmasina, 9AM, Bestmusic, 220.ro, InfoMusic, Radio Lynx, The Pole Society, GeticaOOH, 121, Orasul Meu, Mobzine, MusicNights, SoFresh, Anyplace, MusicAddict, Sekazone, ArtActMagazine, Ziarul Unirea, MediasInfo, Informatia de Alba, Stiri & Reportaje Alba, Monitorul de Alba, InfoBlaj.